Στηρίξτε το έργο μας

Με τη στήριξή σας, ο Οργανισμός Πολιτισμού Branding Heritage συνεχίζει να σχεδιάζει πολυεπίπεδες δράσεις, να υλοποιεί προγράμματα σχετικά με την πολιτισμική βιωσιμότητα, την ψηφιακή αποτύπωση συλλογών, την εκπαίδευση και τη διαφύλαξη της άυλης κληρονομιάς.

Γίνετε Φίλοι!

€35 / year

Υποστηρίξτε έμπρακτα τον σκοπό μας και γίνετε μέρος της πολιτιστικής μας διαδρομής.

Προνόμια
  • Δώρο ένα αντικείμενο με το λογότυπο του οργανισμού με την εγγραφή
  • Ενημέρωση για τα νέα του οργανισμού
  • Προσκλήσεις σε δράσεις και εκδηλώσεις του οργανισμού
  • Δυνατότητα συμμετοχής σε επισκέψεις σε ατελιέ σχεδιαστών και καλλιτεχνών

Στηρίξτε με δωρεά

/ year

Στηρίξτε το έργο του Οργανισμού με τη δωρεά σας και ενισχύστε την προσπάθειά του για την ανάδειξη της παγκόσμιας επιρροής του ελληνικού πολιτισμού ως διαχρονική πηγή έμπνευσης για σύγχρονους καλλιτέχνες και δημιουργούς, την αναβίωση αρχαίων Τεχνών και τη στήριξη της πολιτισμικής επιχειρηματικότητας.

Γίνετε Εταιρικoί Υποστηρικτές!

/ year

Υποστηρίξτε έμπρακτα τον σκοπό μας στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής σας ευθύνης και γίνετε μέρος της πολιτιστικής μας διαδρομής.

Δείτε τους Υποστηρικτές μας εδώ

Προνόμια
  • Φιλοξενία με λογότυπο της Εταιρείας σας σε ειδική σελίδα
  • Προοπτική συνεργασίας στο πλαίσιο του προγράμματος Shop & Give
  • Πρόσκληση σε ετήσια συνάντηση των Εταιρικών Μελών
  • Τακτική ενημέρωση για τις υπό σχεδιασμό δράσεις μας και τις προοπτικές συμμετοχής

Συμμετέχετε στο Πρόγραμμα Shop & Give

/ year

Στηρίξτε το έργο μας μέσα από ένα επιλεγμένο προϊόν της συλλογής σας ή ειδικά σχεδιασμένο για τον Οργανισμό. Ποσοστό από τα έσοδα των πωλήσεων του προϊόντος διατίθεται για τη στήριξη του έργου μας. Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έχουν δικαίωμα χρήσης του λογοτύπου του Οργανισμού στο πλαίσιο της προώθησης του προϊόντος ενώ το συγκεκριμένο προϊόν θα προωθείται παράλληλα μέσα από το ευρύ δίκτυο καθώς και την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΒΗ.

Δείτε τους συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα Shop & Give εδώ

Δωρίστε μία δημιουργία / ένα αντικείμενο για τις συλλογές μας

/ year

Χρειαζόμαστε ανθρώπους -καλλιτέχνες, ζωγράφους, γλύπτες, κεραμοποιούς, σχεδιαστές μόδας και κοσμημάτων, συλλέκτες- που μοιράζονται το όραμα του Οργανισμού και επιθυμούν να δωρίσουν μία δημιουργία ή ένα αντικείμενο φτιαγμένα με παραδοσιακές τεχνικές (ένδυμα, υφαντό, κεραμικό κ.ά.) που θα συμπεριληφθούν σε αντίστοιχη συλλογή του Οργανισμού.

Δείτε τις Συλλογές εδώ

Γίνετε χορηγός / Στηρίξτε ένα project

/ year

Μπορείτε να επιλέξετε να στηρίξετε μία δράση ή ένα project του Οργανισμού. Η υποστήριξή σας θα είναι πολύτιμη για τον σκοπό που θέλουμε να πετύχουμε - να αναδείξουμε πως ο αρχαιοελληνικός πολιτισμός συνεχίζει να εμπνέει και να καθοδηγεί τη σύγχρονη δημιουργία.

Δείτε τους Υποστηρικτές μας εδώ

Γίνετε εθελοντές

/

Οι εθελοντές μας στηρίζουν το έργο και τις δράσεις μας και η προσφορά τους είναι ανεκτίμητη. Μπορείτε να συμμετέχετε στις δράσεις μας ή σε μία Δημιουργική Ομάδα.

Shopping cart
Επιλέξτε έναν από τους τρόπους στήριξης