οκ-bh_kids_banner
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
ΒΗ ΚΙDS
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ

Το BH Kids είναι μία πρωτοβουλία του οργανισμού Πολιτισμού Branding Heritage με στόχο να φέρει νέους και παιδιά πιο κοντά στις ρίζες τους, να τους ωθήσει να αντλήσουν έμπνευση από την πολιτιστική τους κληρονομιά, να χρησιμοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες για την διάσωση της παράδοσης και να αξιοποιήσουν τον πλούτο του ελληνικού πολιτισμού προκειμένου να αναπτύξουν επιχειρηματικές ιδέες με εξωστρέφεια και ανταγωνιστικότητα.

Συνδέοντας παρελθόν, παρόν και μέλλον το BH Kids αναπτύσσει συνέργειες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, τεχνίτες και δημιουργούς προκειμένου να συμβάλλει στη διάσωση και αναβίωση αρχαίων τεχνικών με την καταγραφή και τη μετάδοσή τους στη νέα γενιά.

Τέχνες όπως οι αργυροχρυσοχοΐα, μαρμαρογλυπτική, κεραμική, αγγειοπλαστική, υφαντική, ψηφιδωτό αλλά και η γαστρονομία θεωρούνται βασικά στοιχεία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Με την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εργαστηρίων από έμπειρους τεχνίτες και δημιουργούς ευελπιστούμε να  αποδείξουμε πως τα παραδοσιακά επαγγέλματα μπορούν να μετατραπούν σε σημαντικά εργαλεία ανάπτυξης και πως η παράδοση μπορεί να γίνει εφαλτήριο δημιουργίας και επιχειρηματικότητας.

Με την πίστη πως η γνωριμία με την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου θα οδηγήσει τους νέους σε πρωτότυπα δημιουργικά μονοπάτια, σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε προγράμματα σε συνεργασία με σχολεία, Πανεπιστήμια και φορείς.

Μέσα από στοχευμένες δράσεις θα αποδείξουμε τη διαχρονική επιρροή του αρχαίου και του λαϊκού πολιτισμού της χώρας στη σύγχρονη δημιουργία και θα ωθήσουμε τη νέα γενιά να αξιοποιήσει το πολιτιστικό απόθεμα της χώρας.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΗ ΚΙDS
ΤΟ ΒΗ ΚIDS ΜΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΔΑ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΦΥΤΑ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΥΦΑΝΤΙΚΗΣ

ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΥΦΑΝΤΙΚΗΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΡΧΑΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

TO BH KIDS ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΥΦΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ DESIGN

ΒΗ KIDS – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ TUFTING

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΦΑΝΣΗΣ

 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΥΦΑΝΤΙΚΑ ΜΟΤΙΒΑ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΥΦΑΝΤΙΚΗΣ

ΥΦΑΝΤΙΚΗ & ΒΑΦΗ ΝΗΜΑΤΩΝ – ΚΡΗΤΗ

Copyright © 2020-2021 - All rights reserved | Created with by Crazy Lemon

Shopping cart0
Επιλέξτε έναν από τους τρόπους στήριξης