ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SHOP & GIVE
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ BRANDS ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Κάθε στήριξη είναι πολύτιμη καθώς βοηθά τον οργανισμό να συνεχίσει το έργο του για την ανάδειξη της διαχρονικής επιρροής του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού στη σύγχρονη δημιουργία, τη διαφύλαξη της ελληνικής κληρονομιάς, την προώθηση της πολιτισμικής επιχειρηματικότητας, τη διάσωση αρχαίων τεχνικών, τη στήριξη παραδοσιακών επαγγελμάτων. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις συνέργειες του BH με brands που δημιουργούν προϊόντα με πολιτιστική αξία στο πλαίσιο του προγράμματος του Shop & Give.

ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ
KEAR ΓΙΑ ΤΟ BH

Με την ‘κρέμα των Ηρώων’ Plant Heroes Body Balm η εταιρία καλλυντικών κέᾰρ στηρίζει το έργο του οργανισμού δωρίζoντας ένα ποσοστό των εσόδων της. Η συγκεκριμένη κεραλοιφή για το σώμα περιέχει ελαιόλαδο, φυσικό κερί μέλισσας, χαμομήλι, καλέντουλα αλλά και βαλσαμόχορτο, γνωστό και ως σπαθόχορτο, ονομασία που προήλθε λόγω της χρήσης του από τους αρχαίους Σπαρτιάτες, οι οποίοι με το έλαιό του επούλωναν τις πληγές τους από τα σπαθιά μετά από τις μάχες.

POLINA ELLIS ΓΙΑ ΤΟ BH

Με δύο κοσμήματα εμπνευσμένα από τα κυκλαδικά ειδώλια η αρχαιολόγος και σχεδιάστρια κοσμημάτων Πολίνα Έλλις συμμετέχει στο πρόγραμμα Shop & Give στηρίζοντας το έργο του οργανισμού. Το Pendant Cycladic Idol είναι ένα ασημένιο κρεμαστό μενταγιόν, επιμεταλλωμένο με ρόδιο και ασημένια αλυσίδα μήκους 70εκ. Το ίδιο κόσμημα διατίθεται και με δερμάτινο λουράκι. Το Necklace Cycladic Idol είναι ασημένιο κόσμημα, επιχρυσωμένο με μπεζ σμάλτο σε ασημένια αλυσίδα μήκους 40cm.

ERGON MYKONOS ΓΙΑ ΤΟ BH

Mε το ένδυμα Garifalia το Ergon Mykonos στηρίζει το έργο του Branding Heritage δωρίζοντας ένα ποσοστό των εσόδων του. Το φόρεμα, που είναι υφασμένο σε ηλεκτρονικό αργαλειό, είναι μέρος της συλλογής Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021, η οποία είναι εμπνευσμένη από τους ζωγράφους που αποτύπωσαν στα έργα τους την ελληνική επανάσταση. Μοτίβα: Το κεντημένο με χρυσή κλωστή στέμμα στο μπροστινό μέρος του φορέματος είναι εμπνευσμένο από έκθεμα του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, ενώ οι πτυχώσεις στο τελείωμά του από τις πιέτες της φουστανέλας.

NEVRO ΓΙΑ ΤΟ BH

Mε το T-shirt ‘Υπατία’ από τη συλλογή Νevro Icons Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021, η εταιρεία Nevro στηρίζει το έργο του Branding Heritage δωρίζοντας ένα ποσοστό των εσόδων του. Το σκίτσο της μπλούζας  απεικονίζει τη μορφή της σπουδαίας φιλοσόφου Υπατίας, της πρώτης γυναίκας που δίδαξε φιλοσοφία, μαθηματικά και αστρονομία στην Αλεξάνδρεια.

Share!

Copyright © 2020-2021 - All rights reserved | Created with by Crazy Lemon

Shopping cart0
Επιλέξτε έναν από τους τρόπους στήριξης